19 Kasım 2010 Cuma

Kim Hediye İstemez ki?

Gönderen whiterose zaman: 12:43 0 yorum
Kardeş blogda çekiliş var.Bu ciciler sizin olsun istiyorsanız buyrun TIKınız :)

17 Ekim 2010 Pazar

Zuzu's Giveaway

Gönderen whiterose zaman: 10:45 0 yorum
Bu güzel oje size 1 tık ilerde.Zuzu'nun yarışmasına katılmak için buyrun Tık Tık

28 Ağustos 2010 Cumartesi

The Body Shop Makyaj Ürünlerinde 2 al 1 öde

Gönderen whiterose zaman: 00:34 0 yorum


The Body Shop'ta aylardır beklediğim makyaj ürünlerindeki indirim başladı. Tüm makyaj ürünleri ve fırçaları 2 al 1 öde fırsatıyla sizleri bekliyor. üstelik yeni çıkan kolleksiyonlarda bu kampanyaya dahil. Size en yakın The Body Shop mağazasını öğrenmek için Tık Tık

23 Ağustos 2010 Pazartesi

Kim MAC istemez ki ?

Gönderen whiterose zaman: 07:02 0 yorum

Bu fotoğraftakiler size 1 tık uzaklıkta haydi yarışmaya TIKTIK

3 Temmuz 2010 Cumartesi

Haftasonu Keyfi

Gönderen whiterose zaman: 23:02 0 yorum

Alışveriş yorgunluğunu atarken Mado'da yediğim mükemmel çikolatalı waffle.Mutlaka deneyin pişman olmayacaksınız ;)

22 Mayıs 2010 Cumartesi

Shewolften Hediyeler

Gönderen whiterose zaman: 03:55 0 yorum

Shewolf yine mükemmel hediyeler hazırlamış.Eğer sizde kampanyaya katılmak istiyorsanız acele edin!!!!Katılmak için TIK TIK

26 Mart 2010 Cuma

İnci Ganimetleri

Gönderen whiterose zaman: 13:09 0 yorum




Geçen haftasonu alışveriş merkezinde dolanırken İnci'ye gireyim dedim.Bu iki babetide görünce atladım hemen.İkisini birden kaptım hehe:)Ama crocodile olana ayrı bir bayıldımm.

7 Mart 2010 Pazar

Shopping Mage-Alice in Wonderland Hediyesi

Gönderen whiterose zaman: 12:46 0 yorum
Eğer Urban Decay'in Alice harikalar diyarında filmine özel çıkardığı bu paleti istiyorsanız buyrun TIK'a

6 Mart 2010 Cumartesi

Şubat Ayında Biten Ürünlerim

Gönderen whiterose zaman: 00:49 0 yorum

Günlük yaşamımda fıldır fıldır olan bir tip olmama rağmen bu blogun kaplumbağa hızıyla ilerlemesi çok canımı sıkıyor:( O kadar çok yapılcak iş varki maalesef burası üvey evlat muamelesi görüyor. Kaç gündür şu yazıyı yazcam şimdiye yazabildim:( Neyse artık daha dikkatli olcam inşallah:P Bu ay bitirdiğim ürünleri sizlere yorumliyim dedim. Haydi başlayalım:)


1-2 Elseve Nutri Gloss Parlaklık Veren Saç Kremi ve Şampuanı: Bunlarsız geçen günlerime yanıyorum. Tam aradığım saç kremi şampuan ikilisi. Kesinlikle alınacaklar. Belime kadar gelen röfleli saçlarımı başka türlü zaptedemiyorum.
3- Yves Rocher Leylak Kokulu Duş Jeli: Hiçbir duş jelimi bitirmek için bu kadar çaba sarfetmemiştim. Hiçbir faydası yok. Ne kokusu kalıcı ne de duşta aradığım bol köpük zevkini verebiliyor. Zaten Yves Rocher'den doğum günü hediyesi olarak vermişlerdi.
4-Loreal Teleskopik Maskara:En beğendiğim maskara. Orda burda atıla atıla garibimin ambalajı soyulmuş:D İlk fırsatta yerine yenisi gelecek!
5-Avon Durulanmayan Saç bakım Kremi:Yedeği mevcuttu zaten. Kupkuru saçlarımın elektriklenmesini durduruyor.
6-Nivea Stay Real Pressed Pudra:Bu pudradan 2 tane bitirdim. Bilmem seviyorum galiba bu ürünüde. Ama şu an halihazırda elimde 4 tane pudra var. Şu an için almayı düşünmüyorum ama bana belli olmaz yinede:P
7-Yves Rocher Sebo Spesific Yeşil Çaylı Makyaj Temizleme Losyonu:Bunun için post gelicek. Hemen yedeği açıldı. Bayılıyorum kendisineee:)
8-Yves Rocher Dermaquillant Göz Makyaj Temizleyicisi:Hiç beğenmedim. Bitsin diye bol kepçe kullandım. Yine bitmedi eyeliner fırçamın temizleyicisi oldu.
9-Kardeşimin bas gitarının penası.Onun masasında çektiğim için araya kaynadı:P

28 Şubat 2010 Pazar

Lancome Fever Gloss 321 Dangerously Pink

Gönderen whiterose zaman: 03:30 0 yorum

Bu glos sephorada avare avare gezinirken gözüme çarpıp aldığım bir parça:)O gün sınav vardı. Sınav çıkışı arkadaşımla kendimizi alışveriş merkezine attık. Sephoraya girdim öle bakınırken gözüme çarptı bu renk.İyiki almışım dediğim ürünlerden.İnternette dolaşırken bakındığımda meğer fever gloslar çok meşhurmuşlarda benim haberim yokmuş.Fırçası loreal gloslarla aynı.Sürmesi çok kolay.Işıltısı tek kelimeyle mükemmel.Kalıcılığa çok iyi.Çok yapış yapış bir glos değil.Fiyatı sephorada 50 lira gibi birşeydi.Çilekte 40 lira sanırım.Alınası bir ürünmü? Kesinlikleeee =)

23 Şubat 2010 Salı

Bu Hediyeler Sizin Olsun İstermisinizzz :)

Gönderen whiterose zaman: 09:50 0 yorum
Kim istemez dediğinizi duyar gibiyim.Büyük bir zevkle takip ettiğim blogların başında gelen by h-e-h bu muhteşem hediyeleri bizlerden birine armağan edicek.Bakalım bu şanslı talihli kim olucak.Nolur ben olayım Allahımm :P Sizde bunlara sahip olmak istiyorsanız buyrun o zaman TIK TIK

22 Şubat 2010 Pazartesi

Inglot Alışverişi

Gönderen whiterose zaman: 11:55 0 yorum


Uzun süredir süredir boşlamıştım blogu bugün kendimi biraz iyi hissettim yazayım dedim:)Inglotun sevgililer günü için uyguladığı %25 indirimden bende nasibimi aldım.O kadar birşey almıcam birsürü şeyim var desemde alışveriş merkezine gittiğimde içimdeki bir güç beni oraya çekti ve bu cicileri aldım.İkisinede ayrı ayrı bayıldım.Ürün yorumları daha sonra gelecek.Pişmanmıyım aslaaaaaaaaa:)Bi daha yaparmıyım kesinlikleeeeeeeeee:)

5 Şubat 2010 Cuma

Flormar Farlar

Gönderen whiterose zaman: 00:34 0 yorum


Flormar farların kalitesini daha önce birçok blogda okumuştum.Flormardada kampanya olduğunu gördüğümde denemeye karar verdim.İlk olarak söylemem gerekirse Flormar markası kendini pozitif yönde çok geliştirmiş.Gerek ürün kalitesi gerek ambalajları fiyat-performans açısından çok tatmin edici.Farların yapısı yumuşak,sürümleri çok güzel.İçlerinde çok hafif ışıltılar var ama simli bir görüntü değil.Ben far bazı kullanarak uyguluyorum.Oldukça kalıcılar.Bende 03 sarı ve 17 nolu kahverengi tonları var.Ama 01 nolu beyaz-sedef rengide çok hoşuma gitti.Farların fiyatı 4.5 TL.Uygun fiyatlı ve kaliteli ürün arayanlara tavsiye ederim.

4 Şubat 2010 Perşembe

Züleyhada Yarışma Var:)

Gönderen whiterose zaman: 11:26 0 yorum
Moda ve dikiş zamanı blogunun sahibesi Züleyha muhteşem bir yarışma düzenlemiş.Kazanana 2 paket seçeneği sunuyor ve bunlardan birini seçmesini istiyor.Ayrıca seçtiği paketin yanında kendi hazırladığı elişi aksesuarlarıda hediye olarak gönderiyor.Haydi yarışmaya katılanlar buyrun züleyhanın bloguna TIK TIK
İşte hediye paketi seçenekleri :

Bunlar elişi aksesuarlar


1. PAKET deki hediyeler




1- ESTEE LAUDER (büyük makyaj çantası)
2- Gözlük ve kutusu (gözlük orjinaldır DİTA supa-dupa)
3- Chanel- Allık
4- Chanel- oje
5- Chanel- maskara
6- lippman kırmızı oje
7-Chanel - krem fondoten
8- Sally Hansen Tırnak bakım ojesi

2. PAKET deki hediyeler



1- Yılan derisi küçük not dosyası
2- Ay-yıldız boxer 38beden
3-She parfüm
4- Kurdela ve çiçek şeklinde toka
5-Bileklikler
6-Kitap ayracı
7-Stilla göz kalem kutusu (içinde siyah-yeşil göz kalemi var)
8- Kırmızı, pembe,beyaz ve krem rengi oje ve
9- Sally Hansen Tırnak bakım ojesi

3 Şubat 2010 Çarşamba

İyi ki Varsın

Gönderen whiterose zaman: 12:07 1 yorum



Canım arkadaşım biricik Pınarımın doğum günü.İyi ki doğdun,İyi ki varsın ve seni tanımışım canım arkadaşm.Nice mutlu yıllara...

Bayıldımmm!

Gönderen whiterose zaman: 10:56 0 yorum
Paris Hiltonun genel olarak tarzını ve kendini severim.Ama bu fotoda bayıldığım kendi değil maalesef.Kolundaki Chanel clutch nedir öyle yaaa.Resmen bittimmmmmm.Bir çanta hastası ve delisi olarak bir gün benimde bir Chanelim olur inşallahh:)
Bunlarda benden seçme Chaneller:)

1 Şubat 2010 Pazartesi

Body Shop Alışverişi

Gönderen whiterose zaman: 13:37 3 yorum
The Body Shoptan belkide şimdiye kadar en severek aldığım ürünler.04 nolu allığı saymazsak tabi:P İlk olarak pudrayla başlamak istiyorum.Çok ince bir yapısı var.Kapatıcılık beklenmiyecek bir ürün.Ama sürdüğünüzde cildinize çok hoş bir ışıltı ve pembelik veriyor.Bunu daha çok yazın hafif makyaj yaptığım günlerde kullanmayı planlıyorum.Bana bu pudrayı tavsiye eden canım arkadaşım Pınarcımı burdan kocaman öpüyorummmm :*** Far ise The body Shop sonbahar kolleksiyonundan sundown glow rengi.Renkler benim gibi kahve tonu aşıkları için mükemmel.Bu farın swatchları daha sonra gelicek.Beni izlemeye devam edin ;) :D

Chochili Ev Terlikleri Yarışması Varrrr!!!

Gönderen whiterose zaman: 13:17 0 yorum
Joy blogunda chochili ev terliklerini hediye eden bir yarışma düzenlemiş.Terliklerin özelliklerine gelince ;

*Geri Dönüşüm :Terliklerimiz ,çevreye % 100 duyarlı ve geri dönüşümlüdür.

*Yıkanabilir: Çamaşır makinesinde yıkanabilir,hijyeniktir.

*Hafif: Ayağınızda olduğunu bile farketmezsiniz :)

*Şık: Rengarenk seçenekleriyle çok şeker ve yumuşaklar.

Eğer sizde bu şirin tatlı terliklerden kazanmak istiyorsanız buyrun yarışmaya.Tık Tık

Avon-Cecile Lipglosslar

Gönderen whiterose zaman: 01:09 0 yorum

Avon glazewear sparkle ve Cecile ultra shine lipglosslar benim en çok kullandığım glosslarım.Çantamdan hiç çıkarmıyorum .Yapıları çok hafif ve yapış yapış değiller.Dudakta ağırlıkta yapmıyorlar.Aynı zamanda ışıl ışıllar.Günlük makyaj için çok idealler.Bu glosslarda bitirdiğimde kesinlikle yenisini alırım.Hem ucuz hemde kaliteli alternatifler.

31 Ocak 2010 Pazar

Inglot Alışverişi-Gel Eyeliner 31T Eyeliner Fırçası

Gönderen whiterose zaman: 23:49 0 yorum
Eyelinera bayılıyorum.Göz makyajında çok hoş bir ayrıntı.Ama ben bir türlü çekmesini beceremezdim.Daha sonra diplinerları tanıdım.Onlar daha kalın uçlu ve çekmesi daha kolay geldi bana.Flormardan kendime birtane dipliner aldım.Oldukça güzel sürmesi kolay.Ama kendisini sürme denemeleri yaparken neredeyse bitirdim:DIrazın blogunda Inglot eyelinerla ilgili şu yazısını okuyunca Inglot 78 nolu eyeliner ve 31T fırçayı almaya karar verdim.İyikide almışım çünkü çok beğendim.Bir kere sürmesi çok kolay.Diplinerla 2 dakikada yaptığımı bununla 10 saniyede yaptım.Üstelik çokta kalıcı.Rengi siyah değil koyu bir gri.Zaten siyah yoktu:)Sıvı bir yapısı olmadığı için akma bulaşma derdi yok.Ve miktarı çok fazla.Hergün kullansam bile yıllarca bitmez bu ürün:)

Kim Kardashian

Gönderen whiterose zaman: 14:20 0 yorum
Kim Kardashianın makyajı çok ünlüdür.Zaten fotoğraflar herşeyi söylüyor.Kendisi tam bir MAC tutkunu.Makyajının büyük çoğunluğunu MAC ürünleri oluşturuyor.Benimde beğenerek takip ettiğim ünlüler arasında.İşte Kim'in sizin için seçtiğim birkaç fotoğrafı :)





Yorumsuz!!!!!

Gönderen whiterose zaman: 14:12 0 yorum
Şarkıcı Kelis'in bu fotoğrafına söyleyecek tek kelime bulamıorum.Rüküşünde ötesi! 2. bir Lady Gaga vakası da bu sanırım!

Lush Mask Of Magnaminty Maske

Gönderen whiterose zaman: 09:08 0 yorum
Lush'ın taze yüz maskeleri meşhurdur.Bende uzun zamandır almak istiyordum ama bir türlü karar veremedim hangisini alacağıma.Birgün yine Lush alışverişim sırasında görevlinin tavsiyesiyle bu muhteşem yeşil devle karşılaşmış oldum:)İlk olarak söyleyebileceğim benim aradığım maske olduğu.Uyguladıktan sonra cildim yumuşacık ve taze bir görünüm alıyor.Aynı zamandada peeling etkili.Aynı zamanda üzerinde sıkılaştırıcı özelliği olduğuda yazıyor.Ben her hafta yapıyorum neredeyse.Maskenin kurumasını beklerken ortaya yayılan muhteşem nane şekeri kokusuda cabası:)Eğer karma bir cildiniz varsa kesinlikle tavsiye ederim.Bittiğinde hemen yenisini alacağım ürünler arasında yerini aldı kendisi.

Flormar Terracota Blush-On No:41

Gönderen whiterose zaman: 00:30 0 yorum


Evet ben bir allık hastasıyım.En sevdiğim makyaj malzemesidir.Saçlarım röfleli ve beyaz tenli olduğum için evden allıksız çıktığımda hasta gibi görünürüm.Bu yüzden benim vazgeçilmezimdir.Bugün size en son aldığım Flormar terracota allığı anlatıcam.Aslında amacım parfümeriye girdiğimde sadece dipliner alıp çıkmaktı:P Ama Flormarda 3 al 2 öde kampanyası olunca birde bunun üzerine tüm ürünlerde %15 indirimde eklenince kendimi 3 ürünü tamamlamış buldum:D Bu allığıda o zaman aldım ve iyikide almışım.Allahım o nasıl tatlı ışıltılı bir pembeliktir.Bayıldımmm!Üstelik gramajıda çok fazla.Kalıcılığıda çok iyi.Fiyatıda 12 lira gibi bişeye geldi bana.Eğer beyaz tenliyseniz bu allığı denemenizi kesinlikle öneririm.

Loreal Teleskopik Maskara

Gönderen whiterose zaman: 00:13 1 yorum


Loreal ürünlerini genel olarak severim.Fiyatına göre oldukça iyi performans gösteren ürünleri mevcut.Ama benim en sevdiğim ürünü Teleskopik maskarası oldu.Bu maskarayı geçen yıl YKM'den tekli farla birlikte kofre şeklinde almıştım.İlk kullanmaya başladığımda yapısı çok sıvı gelmişti ve kirpiklerimi birbirine yapıştırıyordu.Hatta şu yazımdaki fotoğrafta kirpiklerimde Loreal teleskopik maskara var.Durum böyle olunca kendisini emekliye ayırıp kozmetik çekmecemde bir yere fırlatmıştım.Arada sırada kullanıp şans verdim ama ııh.İstediğim gibi değildi.Gel zaman git zaman geçen günlerde kendisi çekmecemi karıştırırken yine elime geçti.Bi şans daha vereyim dedim kerataya:PAman Allahım o neydi öyle .İşte sonuç fotoğrafta kirpiklerim resmen başkalaşım geçirdiler.Bir maskarada aradığım sonucu bana verdi.Maskara nasıl bu hale geldi bilmiyorum ama sanırım kullanmadan önce alıp turşusunu kurmak lazım galiba:DSonuç olarak:Kıvrık uzun ve birbirinden ayrılmış kirpikler istiyorsanız bu maskara sizin için.Ama dolgunluk beklemeyin benden söylemesi

30 Ocak 2010 Cumartesi

Estee Lauder DayWear Plus SPF 15 Renkli Nemlendirici

Gönderen whiterose zaman: 23:53 0 yorum

Uzun zamandır arayışında olduğum renkli nemlendiricimi sonuda Estee Lauderde buldum!Kendisi yazın benim en büyük kurtarıcım.Malum İzmir sıcaklarında yazın ten makyajı yapmak bi hayal sadece.İşte durum böyle olunca renkli nemlendirici mükemmel bir seçim oluyor.DayWear Plusın çok sıvı bi yapısı yok.Miktarıda fondötenlerden daha fazla tam 50 ml!Tende duruşu kalıcılığı harika.4 rengi mevcut.Bendeki Medium rengi.Ten rengimden oldukça koyu.Ben her ne kadarda süt beyaz olsamda yaz sıcaklarında malum ister istemez bronzlaşıoruz. Genellikle yaz aylarında kullandığım için koyu olmasını tercih ettim.Bu renkte beni oldukça hoş ve kokoş gösteriyor:PKullanırken isteğe bağlı altına biraz nemlendirici sürebilirsiniz.Benim yanak bölgem çok kuru olduğu için sürmek zorunda kalıorum.Kesinlikle denenesi bir ürün.Bi daha alırmıyım?Kesinlikle!Ama maymun iştahlı olduğum için Clinique ve Dior renkli nemlendiricileride denemek istiyorum :D

Sonunda Buldum Seni :)

Gönderen whiterose zaman: 00:13 2 yorum

Daha geçen yıl kışta başlamıştı leoparda leoparda diye sızlanmalarım. Tüm arkadaşlarım gülüyorlardı bana ne o öyle saçını sarıya boyattıktan sonra iyice Banu Alkan olmayamı karar verdin diye:P Ama yaz gelipte leopar modasının alıp başını gittiğinde bana hak vermek zorunda kaldılar hihi :) Leopar deseni olarak taç,saç bandı gibi aksesuarlar almıştım ama en çok istediğim şöyle süslümü süslü leopar desenli bi babetti.Ve nihayet kendisiyle geçen haftasonu karşılaştık.Kendisini görmemle almaya karar vermem arasında geçen süre 1 dk değildir herhalde.

29 Ocak 2010 Cuma

Beyu Kalemler

Gönderen whiterose zaman: 00:41 0 yorum





Beyu markasıyla ilk tanışmam geçen yıl bir indirim sırasında olmuştu.Standındaki renk çeşitliliği ürünlerini kullandıkça gördüğüm kalite beni bu markaya bağlamış oldu.Beyu markasına ait birçok ürünüm var.Beyu markasına ait allık,pudra,concealer,göz kalemi,dudak kalemi ve farlarım mevcut.Ama içlerinde en çok sevdiğim göz kalemleri ve allıkları oldu.Bugünkü yazımda size göz kalemlerini ve dudak kalemini tanıtıcam.Bende 4 göz kalemi ve 1 de dudak kalemi var fotoğraflardada görüldüğü üzere. Fotoğrafta 565 numaralı olan dudak kalemi diğerleri ise göz kalemi.Sabah erken saatte okula gittiğim için eğer o gün bide geç kalktıysam göz makyajı yapmaya fırsatım yoksa bu kalemler benim en büyük kurtarıcım:)Hele 668 nolu mavi yeşil rengine bayılıyorum.Üstteki fotoğrafta göz altımda 668 numaralı kalem var.Beyu kalemlerle asla akma bulaşma sorunu yaşamadım şimdiye kadar.Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Ocak 2010 Çarşamba

Selammmm :)

Gönderen whiterose zaman: 10:40 2 yorum


Herkese selammmm:)Uzun zamandır düşünüp yoğunluğumdan dolayı bir türlü açmaya fıırsat bulamadığım blogumla artık sizlerle beraberim.Moda,makyaj,alışveriş,yeme-içme mekan önerileri ve hayata dair herşey bu blogda sizlerle beraber olacak.Umarım biraz iyi vakit geçirmenizi sağlayabilirim.Hepiniz whiterose'un dünyasına hoşgeldinizzzz...





 

whiterose'un dünyası :) Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare